Sms és játék kiírás

Az oldalon lévő teszt-vizsga kérdések belépési kód lekérésének útmutatása:
Az oldalon ingyenes hozzáférést biztosítunk. A „teszt” szó beírása után a KRESZ-teszt, ill. KRESZ-vizsga kérdéseit 7 órán keresztül elérheted. Ha kevésnek bizonyult a 7 óra, akkor az alábbi időszakokra korlátlanul is igénybe veheted a gyakorlási és vizsgázási lehetőséget:

5 nap 500 Ft. Küldd a knweb500 kódot a következő telefonszámra +3690643043, majd a válaszkódot írd be a fehér mezőbe. A kapott kódot őrizd meg, mert ismételt belépés alkalmával újból meg kell adnod!

10 nap 940 Ft. Küldd a knweb940 kódot a következő telefonszámra +3690646046, majd a válaszkódot írd be a fehér mezőbe. A kapott kódot őrizd meg, mert ismételt belépés alkalmával újból meg kell adnod!

Figyelmetekbe ajánlanám, a kresztneked.hu oldalt, itt megtaláljátok mindazokra a rosszul megválaszolt kérdésekre a miérteket, amik a tesztek vagy a vizsga kitöltésénél rosszul adtatok meg. A programban megtaláljátok az új és módosított jogszabályokat. A KRESZ szabályok megértésében 164 animáció, rengeted ábra, narrátor és jeltolmács segít!
        KRESZ oktató program        bruttó 1875.-Ft. „Ha nem akarsz korlátok között tanulni” akkor ajánlom oktató programunkat, egyszeri díj ellenében a kresztneked.hu oldalról töltheted le, KRESZ-TESZT-VIZSGA-ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁSI ismeretek.
Nyeremény:
A vizsgateszt kitöltői közül az nyer, aki a legkevesebb hibával töltötte ki a tesztlapot.
Minden héten hibapontok alapján összegezzük a beküldött KRESZ vizsgateszteket, a legkevesebb hibaponttal kitöltött teszt a heti győztes. Minden 0 hibapontos vizsgateszt kitöltő automatikusan versenyen kívül nyer!
Nyeremény egy 10.000.-Ft értékű szoftver csomag. Részletes leírást a versenykiírásban találsz!
Nem maradt más hátra, mint sok sikert kívánni mindazoknak, akik a versenyen részt vesznek.
Reméljük, hogy minél többen kedvet kaptok a versenyen való részvételhez is, motiváljon akár a nyeremény, akár a versenyzés izgalma és nem utolsó sorban a KRESZ-vizsgára való felkészülés!

 

SOK SIKERT ÉS BALESETMENTES KÖZLEKEDÉST KÍVÁNUNK!
kresz-vizsga Team

Több kód, illetve hosszabb időtartamú kódok megrendelése esetén (pl. intézmények), kedvezményt biztosítunk. Egyeztetés az info@kresztneked.hu e-mail címen.

Újdonság!

Ha kényelmesebb Neked Paypal egyenleggel, vagy bakkártyás fizetés segítségével az oldal vizsga szolgáltatásainak igénybevétele,
regisztráld magad az alábbi "Paypal" gomb segítségével.